HOROLEZECKÁ STĚNA - poslední šance na Vaše ANO

Moc toho asi nenapíšu, všechno bylo řečeno. Chci prosit! Bohužel spousta lidí z NMNM se staví k anketě tak, že na ni kašlou. Ale tím říkají NE. Je to „jasný“ pokud šlo o variantu HALA nebo LÁZNĚ, týkalo se to všech obyvatel. Pokud jde o to, jestli se postaví stěna a nebo ne, drtivá většina lidí má pocit že se jich to netýká. Pravda, oni třeba nikdy nepolezou. Ale pokud by stěna byla, opravdu by přitáhla mládež, která by chtěla alespoň vyzkoušet lezení!
Málo který náctiletý se půjde proběhnout na tartan atletického oválu. ( A pustili by ho tam?) Ale lezení je „chlapskej“ adrenalinovej sport. Ovšem můžou ho dělat i holky. Jde začít kdykoli. Už jsem psal, že já sám jsem začínal s lezením až v 18 letech! Poznal jsem a procestoval díky němu kus světa. Následující roky při cestě za Korunou Planety navštívím všechny kontinenty naší Země. A taková šance se může otevřít všem. Za pár dnů mě bude 52 let a lezu pořád.
Novoměšťáci! Prosím!
Řekněte stěně ANO, je pro Vás a Vaše děti. Budete mít bejt na co hrdí! Mlaďoši nevykašlete se na to. Vám se otvírá šance. A i když je Vám třeba jen osmnáct, zní to asi divně, ale i Vašim dětem! Pokud se nepostaví stěna dnes, nepostaví se nikdy. Tato stěna bude stát v hale 20 – 30 let!

Děkuju za přečtení a za sdílení.
Radek

Komentáře


Obrázek uživatele Jana Konečná

To mě docela na Nové Město mrzí, vím, že je dnes 9.4. a do konce hlasování už moc nezbývá. Jsem z Nového Města, teď bydlím v Bobrové. Máme tady malou horolezeckou stěnu na penzionu, ale i ve školní družině je ministěnička. Děti prostě lezou, je to jejich přirozenost a každou šanci na pohyb v dnešní době moc potřebují. Jsme jen 10 km od Města, ale do bazénu jezdí většina obce. Škoda, že Nové Město neudělalo průzkum i do vzdálenějších obcí. Jana Konečná

Obrázek uživatele Jana Konečná
Jana Konečná

GENERÁLNÍ PARTNER

Staňte se generálním partnerem
projektu 15 nejizolovanějších hor světa!

Více informací na telefonu +420 602 537 277 nebo email adrese

HLAVNÍ PARTNEŘI
PARTNEŘI
MATERIÁLEM POMOHLI
PODPORUJI
Copyright © 2023 Radek Jaroš
| Instagram | Facebook | YouTube