Pořad Skrytý potenciál na ČT

Mám to obrovské štěstí, že se setkávám díky tomu co dělám se spoustou úžasných lidí. Těch kteří dokázali úžasné věci. Dřív to byly hlavně sportovci. Nyní, díky tomu že působím i jako mentor a kouč - motivátor jsou to i osobnosti z jiných oborů. A jeden z nich, Jan Mühlfeit, kdysi viceprezident Microsoftu pro Evropu, Střední východ a Afriku mě pozval na natáčení jeho nového pořadu.

První díl - čtvrtek 7. ledna ve 21:30 na ČT2.
O pořadu:
Vědecké průzkumy dokazují, že 80 % lidí nevyužívá svoje silné stránky, svět tedy „běží“ jen na 20 % svého potenciálu. Pořad Skrytý potenciál atraktivní formou ukáže, jak svoje silné stránky najít, jak se (nechat) motivovat, a to nejen prostřednictvím praktických návodů.

Talk show s příběhem moderuje špičkový manažer Jan Mühlfeit. S pomocí odborníků a známých a úspěšných osobností pomáhá najít skryté možnosti lidem, kteří se do pořadu přihlásili s přáním změnit zásadním způsobem svůj život a pracovat na osobním rozvoji.

Na základě televizní výzvy je pro každý díl pořadu vybrán člověk, který chce změnit svůj život. Náš hrdina dostane k dispozici psychologa a kouče, kteří s ním po dobu několika týdnů budou pracovat a pomohou mu nastartovat novou životní cestu. Moderátor v roli mentora najde pět jeho silných stránek a ukáže jeho skrytý potenciál.

Součástí Skrytého potenciálu je také rozhovor moderátora s úspěšnou osobností, která své silné stránky již našla, a popíše, jak se to podařilo. V první řadě pořadu tak vystoupí například Marek Eben, Michal Horáček, Iveta Toušlová, Karel Vágner, Radek Jaroš, Patrik Eliáš nebo Cyril Höschl.

GENERÁLNÍ PARTNER

Staňte se generálním partnerem
projektu 15 nejizolovanějších hor světa!

Více informací na telefonu +420 602 537 277 nebo email adrese

HLAVNÍ PARTNEŘI
PARTNEŘI
MATERIÁLEM POMOHLI
PODPORUJI
Copyright © 2023 Radek Jaroš
| Instagram | Facebook | YouTube