Vánoce na Antarktidě

Cesta za Korunou Světa letos pokračuje ještě jednou expedicí. Na nejstudenější kontinent planety, na Antarktidu. Letos mě určitě nečekají vánoce na blátě :-) Ale ani stromeček. Odlétáme 13. prosince. Takže vánoce nestihnu. Já už jsem ale dárečky svým dětem a milým už předal. A teď dostávám i já. Pokračuje má spolupráce s firmou OPEL, v jejichž vozech jsem od roku 2012, kdy mě vzali pod svá křídla jakožto nemohoucího. V době, kdy jsem absolvoval sedm operací - většinou spojených a amputacemi prstů na nohou se starali o moji mobilitu a jezdil jsem dokonce ve vlastních autech nejvyššího vedení, protože to byly automaty a já jsem mohl mít odloženou nohu na palubní desce vedle volantu a sám si řídit. Od té doby jsem ve vozech Ampera, Zafira, Astra, Meriva najel téměř 300 000 km. Astra, jak víte, je loňské Auto roku ve světě. A já dostal od nejvyššího šéfa Opelu letos novou Insignii Country Tourer. Také kandidáta na tento titul!
Žiju na krásný Vysočině, jezdím na hory a tak jde o model CT 4x4. Náááádhera - děkuji.
Moc si toho vážím a těším se jak budu toto jedno z nejkrásnějších aut současnosti užívat.
Moje jedna z prvních samozřejmě bude na Smíchov do Prahy. Na Festivalu alpinismu mám 24.11. v 17:45 hod přednášku. Ale dál je program celý víkend nabitý osobnostmi. Dorazte!
A třeba taky dnes do Brna. Na koncertě "Pokondrů" předám jednomu z Vás kolo AUTHOR!!! Nebude to sice to, na němž jsem jel Crocodile trophy, ale určitě bude mít výherce radost...
Radek

Fotky jsou ze společného představení Insignie a mé cesty novinářům.

GENERÁLNÍ PARTNER

Staňte se generálním partnerem
projektu 15 nejizolovanějších hor světa!

Více informací na telefonu +420 602 537 277 nebo email adrese

HLAVNÍ PARTNEŘI
PARTNEŘI
MATERIÁLEM POMOHLI
PODPORUJI
Copyright © 2023 Radek Jaroš
| Instagram | Facebook | YouTube